Leverantör av utomhusdrömmar sedan 1929

Vi har funnits i snart 100 år. Och även om vi är Skandinaviens största tillverkare av trädgårdsmöbler har vi aldrig lämnat vår plats mitt i Småland. Enträget och nyfiket har vi sedan starten undersökt hur livet kan bli ännu bättre på utsidan, och ständigt har vi tvingats att förbättra hållbarhet, funktion och design.

Vi tillverkar och levererar produkter som förgyller ditt utomhusliv. Hos oss hittar du möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium, dynor i alla tänkbara storlekar och tyger, paviljonger, parasoller, dynlådor, möbelskydd och skötselprodukter, bara för att nämna några. Allt för att vi har insett att livet är härligare där ute och för att utsidan får oss att må bättre på insidan. Allt för att vi vet att det är utsidan som räknas.

Ett hållbart val!

Sedan vår verksamhet startade 1929 har det hänt mycket, både i världen och i Småland. På Hillerstorp bygger vi fortfarande våra möbler med småländsk hantverkstradition, hög kvalitet och med ett stort fokus på hållbarhet i alla led. Vår produktion i Småland är idag kompletterad av produktion och verksamhet i både Kina, Indonesien, Rumänien och Vietnam. Det är vi stolta över. Vi förstår att hållbarhet handlar om hela kretsloppet, hur våra produkter påverkar miljön från tillverkning via logistik och leverans till användande. Vi är stolta över att driva vår verksamhet med fokus på miljön och hållbarhet i både tanke och handling. För oss är det helt enkelt ett måste för att kunna se kommande generationer i ögonen. Hållbarhet är en ständigt pågående process för oss, och arbetet är långt ifrån klart – men vi är en bra bit på väg och vi slutar aldrig sträva efter att bli bättre, jobba smartare och bli mer hållbara.