Sittpuffar i inbjudande former & härliga färger

Sittpuffar och sittsäckar är ett perfekt tillskott till ditt utomhusliv. En färgglad och skönt avslappnande möbel att trivas i länge. Den kan användas på uteplatsen eller direkt på trädgårdsgräset, ta med den till ditt favoritställe i skuggan eller i solen. Sittpuffen och sittsäcken är givna sommarfavoriter för både stora och små. För ytterligare bekvämlighet finns även modeller med ryggstöd. Vi är stolta över att kunna erbjuda sittpuffar och sittsäckar från tyska kvalitetstillverkaren Sitting Point i starka färger och spännande former. Vad sägs om popart-print, orange, röd, blågrön och hundtandsmönster? De största modellerna är 170 cm långa och hela 130 cm breda. Plats för fler än en, om man vill.

Sittpuffar i inbjudande former & härliga färger

Sittpuffar och sittsäckar är ett perfekt tillskott till ditt utomhusliv. En färgglad och skönt avslappnande möbel att trivas i länge. Den kan användas på uteplatsen eller direkt på trädgårdsgräset, ta med den till ditt favoritställe i skuggan eller i solen. Sittpuffen och sittsäcken är givna sommarfavoriter för både stora och små. För ytterligare bekvämlighet finns även modeller med ryggstöd.

Vi är stolta över att kunna erbjuda sittpuffar och sittsäckar från tyska kvalitetstillverkaren Sitting Point i starka färger och spännande former. Vad sägs om popart-print, orange, röd, blågrön och hundtandsmönster? De största modellerna är 170 cm långa och hela 130 cm breda. Plats för fler än en, om man vill.

Lika bra ute som inne

I vårt sortiment ingår flera sittpuffar och säckar som anpassats speciellt för utomhusbruk. Det innebär att de är gjorda i extra kraftiga tyger med vattenavvisande yta och plastad insida. Alla sittpuffar är fyllda med EPS-pärlor och flera modeller kan öppnas för att fylla på fler pärlor om så önskas. Även om våra sittpuffar och säckar fungerar fint utomhus är de förstås lika härliga inomhus. En avslappnande färgklick till möbel – året runt.

Ett hållbart småländskt hantverk i snart 100 år

I nästan ett sekel har vi på Hillerstorp värnat om skönare utomhusliv. Idag är vi Skandinaviens största tillverkare av trädgårdsmöbler, och tillverkning sker fortfarande i vår hembygd i centrala Småland. Sedan starten 1929 har det hänt en hel del. Både i världen och i Småland. Men, Hillerstorp bygger fortfarande på småländsk hantverkstradition med kvalitativa produkter och hållbarhet i alla led. Idag har vi kompletterat vår svenska produktion med verksamheter i Kina, Indonesien, Rumänien och Vietnam. Det är vi stolta över. Och vi är också stolta över att driva vår verksamhet med fokus på miljön i både tanke och handling. Arbetet är långt ifrån klart – men vi är en bra bit på väg och vi slutar aldrig sträva efter hållbara förbättringar, och möjligheten att ge fler ett utomhusliv med guldkant.