Filmmaterial

Låt dig inspireras av våra produktfilmer för kommande härliga utomhussäsong. Vi presenterar dem här nedan. Ni hittar även samtliga filmer på vår Youtube-kanal Hillerstorp Sweden.

Spontan gårdsfest med smidiga och prisvärda utemöbler från Hillerstorp!

När festen blir större är det enkelt att plocka fram de smidiga och moderna utemöblerna Edanäs, Åre, Oas och Skarerstorp.

Sommarfest i kärlekens tecken med utemöbler från Hillerstorp

Få plats med släkt och vänner kring matgruppen Wellington och avnjut sedan eftermiddagskaffet i stilsäkra fåtöljen Himmelsnäs.

Fånga sensommarkvällarna med utemöbler från Hillerstorp

Få plats med alla dina vänner i våra moderna och stilsäkra sittgrupper Oxelunda, Kungshult och Borgdala.

Njut av kvalitetstid med varandra och kvalitetsmöbler från Hillerstorp

Sittgrupperna Lindeby och Lundamo är möbler för romantiska stunder och nya minnen. Avnjut middagen vid Arlöv, en modern och stilsäker matgrupp utomhus.

Ta vara på varje solstråle med utemöbler från Hillerstorp

Njut av havsbrisen och fräscha sommarluncher i matgruppen Ardernäs. Bjud in till en härlig sommardag med mycket skratt och bra sällskap och slå er ner tillsammans i moderna och stilsäkra kvalitetsmöbler från Hillerstorps produktfamilj Living.

Hembakat smakar bäst i sällskap med vänner och utemöbler från Hillerstorp

Bjud in till fika i solskenet och slå er ner i vårt inbjudande möblemang Läckö. Våra möbler från produktfamiljen Småland är tillverkade i Sverige, och anspelar både på gångna och framtida svenska somrar.