Sommaren är runt hörnet

Lite gung, en kudde och en tidning – mer behövs inte för att skapa förutsättningar för de där rofyllda stunderna man så väl behöver.  Hos Hillerstorp hittar du hammockar både i trä och aluminium. Vi erbjuder tidlösa klassiker mer även hammockar i ett mer modernt utförande. 

Aspö är en modern hammock tillverkad i FSC-certifierad kärnfuru från Norrland. rep av slitstark polyester. Tak och dynor är tillverkade i grå dralon som är perfekt för utomhusbruk. 

Hammockar

Hammocken - en oas av lugn och komfort 

Sedan många är hammocken en central del av många svenska sommarträdgårdar – och även av vårt sortiment. En sommarikon byggd för smågungig avkoppling tillsammans med andra eller själv. 

 

Med sin kombination av komfort, stil och skönt gung är hammocken en svensk sommarklassiker – helt i klass med jordgubbssaft, solröd hud, hallon på strån och grillkvällar. Enligt oss är en hammock mer än bara en skön sittplats förresten – det är en inbjudan till att ta en paus. Lite gung, en kudde, en tidning eller favoritpodden. Mer behövs inte för att skapa en rofylld stund.  

 

Hitta hammocken för ditt hem

 
Hos oss hittar du flera hammockar i flera utföranden. Från de tidlöst klassiska till moderna varianter som passar din utomhusmiljö. 70-talskåken, den modernt minimalistiska villan, det mattsvarta sommarstället eller röda torpet.  

Vår tidlösa klassiker Dalom ger en känsla av tradition och nostalgi, medan våra moderna designalternativ som Kungshult tilltalar dem som söker en mer aktuell formgivning. I Kungshult har vi också utforskat och använt både aluminium och FSC-certifierad teak. Med Marstrand får du sköna vibbar från amerikanska södern, särskilt när du hänger den direkt i uteplatsens tak!  

Förutom olika stilar kommer våra hammockar i flera olika färger, från stöddigt svart till klassiskt vitt och naturfärgat. Det finns även varianter i mörkt grå – en färg som gör möbeln och utemiljön uppseendeväckande intressant och inbjudande. Våra många färgval gör det enkelt för dig att hitta hammocken med stort h, som passar din stil och din utemiljö.  

Kvalitet som håller 

Oavsett vilken stil du föredrar är våra hammockar byggda för att hålla och erbjuda gung och avkoppling under många långa somrar. I både regn och solsken. I alla våra hammockar använder vi FSC-certifierad norrländsk furu eller certifierad teak. Både furu och teak är hållbara och långlivade – och eftersom vi använder certifierat virke vet vi att det är både ansvarsfullt uppvuxen, avverkat och transporterat.   

 
Rätt dynor och accessoarer

 
Ingen hammock är komplett utan hammocktak. Duken som blockerar solen strålar och gör din plats på jorden och i hammocken skönt skuggig. Taket tillsammans med speciellt anpassade dynor gör också att din hammock blir komplett. En fröjd för själ, kropp – och öga! Upptäck även vårt breda sortiment av accessoarer som gör hammock som utemiljö snyggare och skönare. Vad sägs om prydnadskuddar lika sköna som stöd för ryggen som att se på. Här hittar du våra accessoarer och dynor som höjer både utemiljö och utemöbler.