Utemöbler på vintern

Utemöbler är lika härliga på vintern! Vi har både möbler, lampor och fårskinnsfällar för härligt vintermys i trädgården, på uteplatsen och balkongen.

Varför sitta inomhus och fika, äta eller umgås efter en skön vinterpromenad?

Njut året runt

Vi erbjuder ett brett sortiment med möbler som trivs lika bra utomhus på vintern som på sommaren. Våra möbler i kollektionen Småland är tillverkade av FSC-certifierad norrländsk kärnfuru. Med rätt skötsel tål de robusta tag, samtidigt som de är stilrena, bekväma och vackra inslag i trädgården. Häll upp en kopp rykande hett kaffe eller choklad, luta dig tillbaka och njut!

Se hela vårt Småland-sortiment

Livet är härligare utomhus – upplev vintern med alla sinnen  

Utemöbler förknippas så klart med vår och sommar, men varför begränsa utnjutet till bara halva året? Med rätt möbler och tillbehör kan du förvandla din uteplats, trädgård eller balkong till en mysig plats året om – och umgås utomhus även under vinterns kyligaste dagar. 

Trädgården är mysig året runt 

Att vara utomhus under vintermånaderna blir allt populärare. Det handlar inte nödvändigtvis om att vandra, åka längdskidor eller slalom – nej, vintermagin finns även i de små och enkla stunderna. En promenad i naturen följt av fika eller varför inte grillning i trädgården. Och med rätt utemöbler blir den vintriga utestunden ännu bättre. 

Utemöbler på vintern

I vårt sortiment hittar du flera möbler som tål både soliga sommardagar och kyligare vinterkvällar. Soffan Lund är ett bra exempel – njut av varm dryck och sitt bekvämt och mysigt på våra fårskinn. Andra möbler som bara behöver väderskydd under vintern, och därför är enkla att ställa upp i trädgården då och då, är däckstolen Tenneessee och bänken i Stoltö-serien. Sommarklassikern Torpet gör sig också bra även i vintriga trädgårdar. 

Belysning skapar sagolik stämning 

Ljus skapar sagolik stämning när det börjar mörkna i vinterträdgården. Eldkorg eller eldfat, marschaller och nybyggda snölyktor höjer stämningen och myset i trädgården. Även elektriskt ljus har sin plats – och hos oss hittar du trädgårdsbelysning som passar året runt. Upptäck sortimentet här

Flexibilitet – även på vintern 

Att anpassa ditt utomhusliv för vintern innebär också att tänka på flexibilitet. Att en möbel kan användas på olika sätt och arrangerad på olika sätt. Här är vår serie Bara vara din bästa kompis. Serien består av moduler som enkelt kan flyttas runt och byggas ihop i en mängd arrangemang för att bilda olika sittmöjligheter. För oavsett om det är en eftermiddagsfika med familjen eller en vintergrill med grannskapet ger rätt möbler dig möjlighet till gott umgänge. För livet är härligare utomhus – även på vintern.