Förläng eller tjuvstarta säsongen i uterummet

Smyg igång utelivet från insidan! Vi erbjuder ett brett sortiment med passande möbler till ditt uterum. Våra möbelserier i naturrotting är ett exempel på ett perfekt materialval till ditt uterum. Naturrottingens enkelhet och vackra formgivning skapar en harmonisk tillvaro.

Produkter för ditt uterum

Himmelsnäs

Med Himmelsnäs skapar du en modern och stilfull miljö. Kombinationen av materialval ger ett inbjudande och livfullt intryck. Himmelsnäs finns både i klassiskt konstrottingband och modernt tygband i olefin. Låt Himmelsnäs flytta in hos dig!

Se alla produkter i Himmelsnäs-serien

Ditt uterum - din stil 


Uterummet är en plats där hemmets värme möter trädgårdens och naturens skönhet. En förlängning av ditt hem som gärna ser olika ut beroende på vem som bor i huset. Vissa enklare och andra rikligt inredda och dekorerade. Vissa med altangolv, andra med både golvvärme och kamin. Låt oss inspirera dig med vårt sortiment – här finns något för alla uterum! 

 
Innan du börjar fundera på möblering är det viktigt att bestämma vad rummet ska användas till, om du ska bygga nytt, och om användningen av ditt befintliga rum ska ändras. Är det en lugn läshörna, en umgängesplats där många ska få plats – ditt uterum kan fylla många, eller bara en, funktion.  

Möblera med funktion – och design 

I uterummet vill de allra flesta vara bekväma och avslappnade. Och många uterum är också flexibla i sin användning. Därför är det smart att tänka mångsidighet i möblemanget. Modulära soffor, hopfällbara bord och stolar, en dagbädd som kan vikariera som soffa, och sittpuffar.  

Vi tycker extra mycket om material som rotting och trä, som inte bara är hållbara och tidlösa utan ger också en härligt inbjudande känsla. 

 

Textil höjer atmosfären 


När rätt möbler är på plats gör textiler och accessoarerna entré. Gör uterummet ännu mer inbjudande med kuddar, dynor och plädar. Och våga färg! Låt textilen agera färgklicken som höjer intrycket. Fördelen är också att alla accessoarer kan bytas efter säsong eller till och med humör... 

Här hittar du vårt dynsortiment, speciellt framtaget för att komplettera våra möbler. 

 

Kom i stämning med rätt belysning 

Belysning spelar en avgörande roll för stämningen i ditt uterum – både under sommarkvällen men också under vår och höst. Ljusslingor, lyktor och solcellsdrivna lampor skapar en mysig och välkomnande känsla. Belysningen kan också framhäva vissa delar av ditt uterum – det vackra olivträdet eller den härliga skulpturen. Upptäck vårt sortiment av belysning här 

Ett med naturen – eller i alla fall trädgården 

Eftersom uterummet är övergången mellan inne- och utemiljön är det en bra idé att inreda med uteelement. Växter i krukor, temperaturkänsliga träd som citrus och oliv eller varför inte anlägga en örtträdgård i tråg eller kruka? Klimatet i uterummet är växtvänligt en bra bit längre än trädgården.