Möbelskydd

Ge dina utemöbler skyddet och hållbarheten dem förtjänar med något av våra möbelskydd. Våra överdrag är specialgjorda för vårt sortiment för bästa möjliga passform och skydd. 

61 träffar
Sorterad på 
  • Rekommenderade
  • Populära produkter
  • Ny
  • Billigast först
  • Dyrast först
  • Namn a-ö
  • Namn ö-a

Överdrag och möbelskydd till utemöbler

Det går inte att kontrollera vädret, men du kan se till att ha rätt skydd för dina utemöbler när ovädret är framme. Vi erbjuder smarta och vattentäta överdrag anpassade efter vårt sortiment. Vare sig det är en stor matgrupp, ett utekök eller en liten cafégrupp har vi rätt möbelskydd för dig. Överdragen är enkla att använda och du kan snabbt skydda dina möbler när vädret slår om.

 

Se till att du har möbelskydd tillgängligt, på det sättet kan du förlänga livslängden på dina utemöbler betydligt och även minska underhållsbehovet. Vill du veta vilken av våra överdrag som passar din uppsättning bäst? Tveka inte att höra av dig till vår personal så leder vi dig rätt.

 

Olja in utemöbler – hur ofta behövs det?

Det är en bra idé att regelbundet olja in dina utemöbler med träolja. Genom att göra det 2-3 gånger under våren och sommaren stärker du upp träet och undviker att möbeln torkar och spricker. När är det dags att olja in? Det enklaste sättet att avgöra det på är färgen på möbeln, har den börjat tappa färg eller mörkna? Ja, då kan det vara dags.

 

Du hittar träolja till dina utemöbler här på Hillerstorp. Sedan är det bara att sätta igång! Har du frågor över hur du bäst underhåller just dina utemöbler? Våra experter hjälper dig gärna! Varmt välkommen att höra av dig!

 

Skydda dina utemöbler – förläng livslängden

Alltså finns det många anledningar till att se över dina utemöbler. Självklart vill du kunna ha glädje av dem så länge som möjligt, och tro oss, det är värt mödan att vårda dem. Några extra investeringar i skydd och tid ger dig långvarig glädje! Med ett av våra överdrag eller möbelskydd ser du till att dina stolar och bord står sig en lång tid framöver, oavsett vad vädrets makter har att säga om saken.