Kollektioner

Vi vet att det kan vara svårt att välja trädgårdsmöbler. Men vi vet också att vi kan göra valet lite lättare för dig. Efter 90 år har vi lärt oss att trädgårdsmöbler är en förlängning av det hus de tillhör – vilket betyder att du redan har gjort ditt val. För visst valde du ditt hus av en anledning? Nu är det bara att låta huset välja sina trädgårdsmöbler. Vi har delat in våra produkter i kategorier -allt för att göra det lite lättare för dig.

Social

I den moderna villan med den fina trädgården lever livsnjutarna som har investerat i sitt hem. Det är dags att ägna sig åt sig själva - och sina vänner. Här är umgänge i fokus och det är viktigt med stora umgängesytor. Den här kategorin kallar vi Social.

Flexibel

I 70-talsvillan bor den hängivna familjen. Här får alla ta plats och fokus ligger på lek och funktion, istället för på design och vision. Ett lösningsorienterat och actionspäckat liv där planering och spontanitet går hand i hand. Den här kategorin kallar vi Flexibel.

Nyfiken

I funkishuset bor de fiffiga som vet vad de gillar och som gärna provar nya saker. De gillar att fixa saker själva och har en egen stil. Har de barn är de i fokus utan att göra avkall på sina egna intressen – som de mer än gärna för vidare till barnen. Den här kategorin kallar vi Nyfiken.

Harmonisk

I sekelskifteshuset lever drömmarna. De har inte hamnat här av en slump, de vet precis vad de gillar och har länge letat efter det perfekta sekelskifteshuset att bygga sin drömtillvaro i. Kanske har de barn, kanske inte. Oavsett är det viktigt att ha tid för sig själv, det är viktigt att ha sinne i frid. Den här kategorin kallar vi Harmonisk.

Effektiv

I lägenheten i stan med den lilla balkongen lever de förälskade. Kanske är det deras första lägenhet tillsammans, kanske inte. De lever för pulsen och har valt läge framför yta. De älskar varje kvadratmeter och gör det bästa med de ytor de har till förfogande. Den här kategorin kallar vi Effektiv.