Kollektioner

För att det ska bli lättare att hitta möbler som passar olika utomhusliv – vem man än är och hur man än bor har vi delat upp vårt sortiment i tre kollektioner DAYS, LIVING och SMÅLAND, I kollektionerna hittas både samtida formgivning som matchar moderna stilrena miljöer, trädgårdsklassiker i svensk möbeltradition med given plats i många härliga hem och möbler som gör det lätt att komma igång med utomhusvistelsen. Allting med kvalitet och skön komfort som gör det gott att vara ute – från vårmorgon till hösteftermiddag.

DAYS

Kom igång med utomhuslivet med DAYS! Kollektionen gör det lätt att njuta under sommarhimlen. Här hittas smarta möbler med både funktion och formgivning som passar där utrymmet ibland är litet men upplevelsen alltid ska vara stor. På balkongen i stan, lilla altanen på landet eller nere på bryggan.

LIVING

I kollektionen LIVING blandas rena linjer och spännande materialkombinationer med inbjudande modernt formspråk. Det innebär möbler som man vill sitta i länge. Låt kollektionen bli en kompanjon till moderna villan eller varför inte det minimalistiskt eleganta sommarboendet. LIVING passar överallt där utomhuslivet är lika bekvämt som avslappnat elegant.

SMÅLAND

Möblerna i kollektionen SMÅLAND är tillverkade av oss i, just det, småländska Hillerstorp. Kollektionen har sina rötter i svensk möbeltradition och är en av sommarens mest trogna vänner. I kollektionen finns tidlöst moderna klassiker, byggda av norrländsk FSC­ certifierad kärnfuru, som konsumenten kommer trivas i under många långa utomhussäsonger.