Solsängar

Solsäng. Smaka på ordet; visst framkallar det härliga bilder för ens inre? Sommar, solvarm hud, en bra bok, doften av solkräm och långa lata semesterdagar. En solsäng är den ultimata sommarmöbeln. Luta dig tillbaka och njut av sommarsolen i en snygg och långlivad solsäng från Hillerstorp. 

8 träffar
Sorterad på 
  • Rekommenderade
  • Populära produkter
  • Ny
  • Billigast först
  • Dyrast först
  • Namn a-ö
  • Namn ö-a

Solsängar för lata dagar

Solsäng. Smaka på ordet; visst framkallar det härliga bilder för ens inre? Sommar, solvarm hud, en bra bok, doften av solkräm och långa lata semesterdagar. En solsäng är den ultimata sommarmöbeln. Luta dig tillbaka och njut av sommarsolen i en snygg och långlivad solsäng från Hillerstorp. Med en solsäng ger du dig själv möjligheten till otaliga stunder av avkoppling och njutning. Kolla in vårt sortiment av prisvärda och hållbara solsängar idag!

En avkopplande oas i din trädgård

Mitt i vardagens stress, måsten och förpliktelser är det viktigt att skapa källor för avkoppling och återhämtning. Ge dig själv förutsättningarna att lägga upp benen och ge dig själv egentiden du förtjänar. Våra solsängar är inte bara eleganta och snygga, utan också väldigt sköna. Luta dig tillbaka, slut ögonen, andas lugnt och njut. Det är du värd! Alldeles för få tar tiden för sig själva idag, se därför till att skapa dig tid och förutsättningar för avkoppling. En solsäng från Hillerstorp är en bra början! 

Solsängar för din uteplats och din stil

I vårt breda sortiment finns solsängar för varje uteplats och stil. Hos oss hittar du varianter i trä, metall och praktisk snygg konstrotting. I sortimentet märks bland annat klassikern Herrgård, tillverkad i Småland av vitlaserad FSC-certifierad norrländsk kärnfuru. I mer modern stil finns Jet Set i minimalistisk och lyxig formgivning. Solsängen Nydala är familjens favorit och finns i flera färger som elegant svart, champagne och vit. Välj mellan detaljer i tränyanser för accent eller i samma färg som underredet. Wellington är det stilsäkra valet tack vare sitt vitkalkade underrede i odlad teak, medan vår modell Himmelsnäs är modernistisk med underrede i klassisk brun teak.

Matchande dynor ingår i de flesta solsängar, komplettera med snygga och bekväma kuddar! 

Solsängar att koppla av på sommarvärmen.jpeg

Kvalitet och hållbarhet i fokus

När du väljer en solsäng från Hillerstorp, får du inte bara en möbel som kompletterar din utemiljö, utan också en kvalitetsprodukt som är byggd för att hålla. Vi sätter en stor ära i att välja de bästa materialen och att tillverka våra produkter med precision och omsorg. Således kan du förvänta dig att din solsäng ska stå emot både tidens tand och väderomslag. En långvarig investering som säkerställer otaliga stunder av avkoppling år efter år.

Ett hållbart småländskt hantverk i snart 100 år

I nästan ett sekel har vi på Hillerstorp värnat om skönare utomhusliv. Idag är vi Skandinaviens största tillverkare av trädgårdsmöbler, och tillverkning sker fortfarande i vår hembygd i centrala Småland. Sedan starten 1929 har det hänt en hel del. Både i världen och i Småland. Men, Hillerstorp bygger fortfarande på småländsk hantverkstradition med kvalitativa produkter och hållbarhet i alla led. Idag har vi kompletterat vår svenska produktion med verksamheter i Kina, Indonesien, Rumänien och Vietnam. Det är vi stolta över. Och vi är också stolta över att driva vår verksamhet med fokus på miljön i både tanke och handling. Arbetet är långt ifrån klart – men vi är en bra bit på väg och vi slutar aldrig sträva efter hållbara förbättringar, och möjligheten att ge fler ett utomhusliv med guldkant.