Utemöbler för skönare utomhusliv

Livet är härligare utomhus. Därför drivs vi på Hillerstorp av att erbjuda fantastiska utemöbler för ett skönare utomhusliv. Vi levererar produkter som förgyller ditt liv i trädgården och uterummet, på altanen och balkongen. Hos oss hittar du ett komplett utbud av utemöbler och tillbehör som matgrupper, loungemöbler, cafégrupper, paviljonger, solsängar, möbelskydd, skötselprodukter och mycket mer. Allt med högsta kvalitet djupt rotad i småländsk möbelsnickartradition och med en design som ibland är klassisk och ibland modern, för att inte säga djärv.

422 träffar
Sorterad på 
  • Rekommenderade
  • Populära produkter
  • Ny
  • Billigast först
  • Dyrast först
  • Namn a-ö
  • Namn ö-a

Utemöbler och trädgårdsmöbler

Den svenska sommaren. Finns det någon annan tid på året som vi längtar efter mer? Alla årstider har sin charm men efter en lång höst och vinter så längtar nog de flesta av oss efter våren och sedan efter sommaren med semester, värme och avkoppling.

Hos oss hittar du ett stort utbud av utemöbler och trädgårdsmöbler i olika material och olika färger. Vi har ett brett sortiment av olika slags produkter för din uteplats, altanen eller balkongen.

Vi har möbler i aluminium, konstrotting, trä med mera. Oavsett vilket material som passar din stil så har du många olika produkter att välja mellan hos oss.

Trädgårdsmöbler och utemöbler i en vacker utemiljö

Olika typer av utemöbler

Är du ute efter bord, stolar, dynor, ett komplett loungeset eller kanske en paviljong till uteplatsen? Då har vi det du behöver. Vi erbjuder marknadens bästa möbler både vad det gäller design men också kvalité och hållbarhet.

Vi har tillverkat och sålt trädgårdsmöbler för den svenska sommaren sedan 1929 och vi vet hur man tillverkar möbler för det svenska klimatet. När du är ute efter utemöbler med skandinavisk design och hållbarhet är Hillerstorp ett självklart val. Dina möbler från oss kommer likt en trogen vän vara vid dig och dina vänner sida en lång tid framöver och rama in oförglömliga stunder. 

Välkommen att se vårt utbud av utemöbler på vår hemsida.

Utemöbler i ditt favoritmaterial

Hos oss hittar du möbler i trä, metall, natur- och konstrotting, i spännande och snygga materialkombinationer. Många av våra utemöbler är av FSC-certifierad norrländsk kärnfuru,  tillverkade av oss på fabriken i Småland. Bland de svensktillverkade möblerna märks, bland andra, våra serier Läckö, Bara Vara, Oas, Stoltö och Bullerö.

Möbler som passar ditt hus, ditt hem och din stil

Oavsett om du bor i den moderna villan, sekelskifteshuset, 70-talsvillan, lägenheten eller funkishuset har vi utemöbler som matchar både ditt hem och din stil.

Oavsett om du har en balkong på 2 kvm, en altan på 20 kvm eller en trädgård på 2000 kvm hittar du rätt produkter i vårt sortiment.

Har du en modern stil hemma och vill ha möbler i aluminium? Eller har du en mer traditionell stil och vill ha bord, stolar eller varför inte en hammock i trä?

Då kommer du garanterat att hitta utemöbler i vår webbshop i ett material som passar din stil.

Vårt mål är nöjda kunder och en del i att uppnå detta är att erbjuda ett stort utbud av trädgårdsmöbler i olika slags material och utföranden så att just du hittar rätt produkter i vårt sortiment.

Är Hillerstorps utemöbler vädertåliga?

Hillerstorps utemöbler är designade för att tåla utomhusförhållanden och är behandlade för att motstå UV-strålar, fukt och temperaturförändringar. Dock rekommenderas det att använda skyddande överdrag och förvara dynor inomhus när de inte används för att förlänga möblernas livslängd.

Finns det matchande dynor till Hillerstorps utemöbler?

Ja, Hillerstorp erbjuder ett brett utbud av matchande dynor för utemöbler i olika färger och mönster. Dynorna är tillverkade av slitstarka och vädertåliga material, men bör förvaras inomhus när de inte används för att skydda dem från regn och fukt.

Vilka typer av utemöbler erbjuder Hillerstorp?

Hillerstorp erbjuder en mängd olika utemöbler för att passa olika stilar och behov. Sortimentet inkluderar bland annat matgrupper, loungemöbler, solsängar, utemattor, picknickbänkar, cafégrupper, hammockar, solsängar, parasoller och paviljonger. Möblerna är designade för att vara både funktionella och estetiskt tilltalande för att skapa den perfekta utomhusmiljön.

Hållbarhet – en viktig del av vår affärsidé

Sedan starten 1929 har det hänt mycket, både i världen och i Småland. I Hillerstorp bygger vi fortfarande våra möbler med småländsk hantverkstradition, hög kvalité och med ett stort fokus på hållbarhet i alla led. Vi har fortfarande vår produktion av trämöbler i Småland. I vår verksamhet i Kina, Indonesien, Rumänien och Vietnam tillverkar vi andra typer av möbler i olika material. Det är vi stolta över. Vi är också stolta över att driva vår verksamhet med fokus på miljön i både tanke och handling. Det är helt enkelt ett måste för att kunna se kommande generationer i ögonen. Arbetet är långt ifrån klart – men vi är en bra bit på väg och vi slutar aldrig sträva efter att bli bättre.