Cafégrupp

Med en cafégrupp kan du förvändla din trädgård eller uteplats till en oas för avkoppling och njutning. Glada stunder bland vänner eller harmoniska stunder ensam med en god bok och en varm kopp. Lås upp oändliga möjligheter med en cafégrupp från Hillerstorp. 

33 träffar
Sorterad på 
  • Rekommenderade
  • Populära produkter
  • Ny
  • Billigast först
  • Dyrast först
  • Namn a-ö
  • Namn ö-a

Ditt egna trädgårdsfik är en cafégrupp bort!

Fågelkvitter, solsken och en nyfylld kopp java i hand – en svårslagen kombination. Hillerstorps cafégrupper hjälper dig ta känslan från ett mysigt fik till hemmaplan. Oavsett om det är på gårdsplanen, altanen eller ute i trädgården gör sig våra stolar och bord sig väl. Inte bara här och nu utan också en lång tid framöver tack vare sin höga kvalitet och hållbarhet. Genom att regelbundet vårda dina caféstol och cafébord med träolja säkerställer du en än längre hållbarhet.

 

Vi erbjuder klassiska cafégrupper i trä med en pittoresk estetik i skandinavisk och småländsk anda. I sortimentet finns förutom stolar och bord också utesoffor i matchande utförande. Varmt välkommen att botanisera bland våra klappstolar och bord, där något säkerligen faller dig i smaken. Kombinera beroende av dina behov och skapa en oas till just din trädgård.

Cafégrupp att avnjuta sommarens fikastunder.jpeg

 

Cafégrupp i aluminium och stål

Utöver klassiska cafégrupper i trä erbjuder vi också klädda caféstolar och cafébord i stål. Ett alternativ för dig som söker något mer modernistiskt. Caféstolen Äppelhed är tillverkad av aluminium och flätad textil, redo för många stunder av njutning i trädgården.

Kombinera med fördel Äppelhed caféstol med Näsby cafébord för en snygg helhet.

 

Glöm inte bort att behandla din cafégrupp

Se till att ge din nya cafégrupp kärleken den förtjänar genom att regelbundet behandla med träolja. Våra möbler är slitstarka och klarar det mesta, men även de mest robusta trämöblerna behöver ses över. Vill du veta mer om hur du på bästa sätt tar hand om dina trämöbler. Kolla gärna in våra möbelskydd, där du hittar allt från träolja till överdrag och annat för att skydda din cafégrupp.